ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ


ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!


Το είδαμε στη σελίδα του πολύ αγαπητού φίλου και συνπορευτή στις ίδιες αγωνίες Ανδρέα Αργυρόπουλου "Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ" (http://e-theologia.blogspot.com/2011/09/blog-post_13.html ) και το αναδημοσιεύουμε! (Σχόλιο των Θεολόγων του μαυροπίνακα: Ο τίτλος μας θύμισε το κλασικό έργο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές " Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας". Το θυμάστε; Καταπληκτικό!  Οδηγία προς ναυτιλομένους: Τελικά σε κάθε εποχή ο έρωτας είναι πάντα μία υπόθεση τολμηρών! Η προσοχή όμως είναι πάντα οφειλόμενη, αν σκεφτεί κανείς πως πολλές φορές η λεοντή μπορεί να κρύβει φοβισμένες κότες!)


Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ




Δημήτρης Καραγιάννης

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Σειρά 3 Μαθημάτων

Ο έρωτας είναι άθλημα που απαιτεί διαρκή άσκηση. Διαφορετικά η πορεία θα είναι φθίνουσα και επώδυνη. Όποιος έχει την ικανότητα να υπερασπίζεται την επιλογή του έρωτά του και δεν την χάνει στις πρώτες δυσκολίες, είναι αυτός που δικαιούται να πει ότι υπήρξε όντως ερωτευμένος.

Ο ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Καραγιάννης στη σειρά των 3 αυτών μαθημάτων μιλάει για την σχέση του σημερινού ανθρώπου με τον έρωτα, την διάσωσή του στο γάμο και στις σχέσεις. Μας αναλύει την σημαντικότητα του έρωτα στη ζωή ενός ζευγαριού, τις δυσκολίες αλλά και την γοητεία της περιπέτειάς του.

Έναρξη: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011, στις 19,00

Λήξη: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου


Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο βιβλιοπωλείο του Αρμού.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για δηλώσεις συμμετοχής (            210 3830604      , εσωτ.3)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου