ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ


ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣΑναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010

«Προκήρυξη 12ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης και Διηγήματος »

            Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) προκηρύσσει τον 12ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για το έτος 2010, ο οποίος έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων Γενικών Λυκείων, ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ της χώρας.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι όροι συμμετοχής είναι οι παρακάτω:
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο είδη του λόγου: Ποίημα και Διήγημα, με θέμα ελεύθερο.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές με ένα ποίημα ή ένα διήγημα ή και τα δύο. Αποκλείονται από το διαγωνισμό όσοι πήραν Α΄ Βραβείο ποιήματος ή διηγήματος κατά τα έτη 2008 και 2009.
Τα ποιήματα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τους τριάντα (30) στίχους και τα διηγήματα τις πέντε (5) σελίδες.
Κάθε έργο υποβάλλεται σε πέντε (5) δακτυλογραφημένα αντίτυπα, με το ψευδώνυμο του συμμετέχοντα στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιήσει ο κάθε μαθητής πρέπει να είναι μονολεκτικό και γραμμένο ελληνικά. Π.χ. Νεφέλη, Δαναός, Αλκαίος, Αγέρι, Δανάη, Σαπφώ, Νεκτάριος, Απόλλων, Αίολος, κ.α.
Το ονοματεπώνυμο του μαθητή, η διεύθυνση κατοικίας του, το τηλέφωνό του καθώς και τα πλήρη στοιχεία του σχολείου του θα πρέπει να βρίσκονται σε κλειστό μικρότερο φάκελο, που εξωτερικά θα έχει μόνο το ψευδώνυμό του.
Τα κείμενα πρέπει να αποσταλούν σε απλούς φακέλους είτε από τις Διευθύνσεις των σχολείων, είτε απευθείας από τους μαθητές έως τις 15 Μαρτίου 2010, στη διεύθυνση : Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, οδός Γερανίου 41 (2ος όροφος), Τ.Κ. 104 31 Αθήνα (τηλέφωνο: 210- 330 25 50). Μέσα στο φάκελο αποστολής θα είναι και ο μικρότερος φάκελος με τα πραγματικά στοιχεία του μαθητή.
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να πληρούν τους παραπάνω όρους, διαφορετικά θα αποκλείονται από το διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου