ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ


ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ



Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ένα κείμενο της ActionAid στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε

Τη Δευτέρα σε όλο τον κόσμο ξεκινάει η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση!

Στις 20 Απριλίου χιλιάδες μαθητές σε όλον τον κόσμο θα κάνουν το «1GOAL: Ένα μάθημα για Όλους» και θα  προσπαθήσουν να σπάσουν το Παγκόσμιο Ρεκόρ για το μεγαλύτερο παράλληλο μάθημα στον κόσμο.

Στόχος της εκστρατείας 1GOAL είναι να διασφαλίσει πρόσβαση στο σχολείο για 72εκ. παιδιά! Συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο ταυτόχρονο μάθημα στον κόσμο θα ενώσετε τη φωνή σας με εκατομμύρια μαθητές σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου με σκοπό την καταπολέμηση της φτώχειας μέσα από την εκπαίδευση.

Για να λάβετε και εσείς μέρος κατεβάστε το υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.actionaid.gr/GAW2010>) με όλες τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή σας στη δράση.

Συνοπτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

1ο Βήμα
Στις 20 Απριλίου αφιερώνετε τουλάχιστον 30 λεπτά για να κάνετε ένα μάθημα για την «Εκπαίδευση για Όλους». Όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε θα τις βρείτε στο σχετικό έντυπο που θα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας και το οποίο σας επισυνάπτουμε. Να σημειώσουμε ότι μπορείτε να είστε όσο δημιουργικοί θέλετε και να προσαρμόσετε το μάθημα στην ηλικιακή ομάδα των μαθητών σας.

2ο Βήμα
Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα συμπληρώνετε τη φόρμα επικύρωσης συμμετοχής που θα βρείτε στην τελευταία σελίδα του εντύπου και μας τη στέλνετε με φαξ στο 210-9212376 ή ηλεκτρονικά στο παρόν email.

3ο Βήμα
Αφού λάβουμε τη φόρμα επικύρωσης συμμετοχής θα σας στείλουμε αναμνηστικό υλικό (αυτοκόλλητα για όλα τα άτομα που συμμετείχαν) και ενημέρωση για το εάν και το σχολείο σας συνέβαλε να σπάσουμε το Παγκόσμιο Ρεκόρ για το μεγαλύτερο παράλληλο μάθημα του κόσμου.

Θα περιμένουμε τις συμπληρωμένες φόρμες καθώς και φωτογραφίες και ό,τι άλλο υλικό που ενδεχομένως θα παραχθεί από τη δράση σας.
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………............................................................................
www.actionaid.gr/1goal>
www.join1goal.org>

Με εκτίμηση,

Εκπαιδευτικός Τομέας ActionAid Ελλάς
Φαλήρου 52, 11741 Αθήνα
τηλ. 210-9211029
φαξ. 210-9212376

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου